Canviar Idioma    

Teide Digital

Teide Digital és un projecte educatiu que té com a objectiu oferir els nostres materials en un nou format digital, adequat per a aquells centres i aquell professorat que vulguin potenciar l’ensenyament per mitjà de les TIC.

Accedir a Teide Digital

Recursos per al professorat

Posem a disposició del professorat tot un ventall de recursos didàctics, guies, solucionaris, projectes curriculars, avaluacions, exercicis de reforç, etc. Dóna't d'alta a Teide Plus per accedir-hi.

Dóna't d'alta a Teide Plus

Projecte «Tornassol»

El projecte d'Editorial Teide per a l'Educació Primària, totalment adaptat als nous currículums establerts per la LOE. El projecte ofereix un ampli ventall de recursos en diversos formats, ajustats a les necessitats de les aules i presentats d’una manera clara i ordenada.

Més informació

Nou Projecte «El món dels invents»

Un projecte per àrees destinat a l’alumnat de l'Educació Infantil a partir dels tres anys. Un material que relaciona totes les matèries i permet el treball interdisciplinari a partir de centres globalitzats d'investigació.

Més informació

Col·lecció «Ja llegim!»

Una selecció de contes clàssics adaptats en extensió i vocabulari a l’alumnat del Cicle Inicial de l’Educació Primària. La col·lecció es compon de tres nivells de dificultat amb un plantejament flexible que s’adapta a les diverses necessitats dels centres, de l’aula i de l’alumnat.

Més informació

Projecte de Secundària LOE

Els materials d’Editorial Teide són el resultat de l’adaptació a la nova normativa i també de la reflexió dels seus autors sobre aspectes com l’experiència a l’aula, els nous hàbits en l’ensenyament, les diferents actituds davant l’aprenentatge o la diversitat de necessitats i expectatives de l’educació actual.

Més informació

Recursos TIC

Editorial Teide posa a la disposició del professorat tot un ventall de recursos per al desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació. Unes eines que us facilitaran el treball i la utilització de les TIC amb els vostres alumnes.

 

Activitats en línia

    • Descripció: Exercicis de reforç o ampliació de les unitats treballades als nostres materials didàctics. Les activitats estan referenciades als nostres llibres amb indicacions d'ús.
    • Accés: Per mitjà d'aquest mateix lloc web. Feu clic aquí per accedir als exercicis.
    • Recomanacions d'ús: Amb l'ordinador a l'aula d'informàtica. Amb un canó de projecció o una pissarra digital per al treball en grup a l'aula. A casa.

   

    • Quadre de disponibilitat: = Activitats disponibles
1
2
3
4
5
6

 Matemàtiques

 Llengua

 Lengua castellana
 Coneixement del medi
 Música

 

 

 

Presentacions digitals

    • Descripció: Presentacions interactives de suport al professorat per fer servir a l'aula. Ofereixen un suport visual a les unitats dels nostres materials.
    • Accés: Per mitjà d'aquest mateix lloc web.
     Feu clic aquí per accedir a les presentacions.
    • Recomanacions d'ús: Amb l'ordinador a l'aula d'informàtica. Amb un canó de projecció o una pissarra digital per al treball en grup a l'aula. A casa

 

 

 

Recursos didàctics

    • Descripció: Recursos descarregables del projecte Brisa: guies didàctiques, programacions curriculars, fitxes d'avaluació, materials fotocopiables i activitats de reforç i ampliació.
    • Accés: Per mitjà d'aquest mateix lloc web a l'àrea Teide Plus.
     Feu clic aquí per donar-vos d'alta a Teide Plus
     .