Canviar Idioma    

Teide Digital

Teide Digital és un projecte educatiu que té com a objectiu oferir els nostres materials en un nou format digital, adequat per a aquells centres i aquell professorat que vulguin potenciar l’ensenyament per mitjà de les TIC.

Accedir a Teide Digital

Recursos per al professorat

Posem a disposició del professorat tot un ventall de recursos didàctics, guies, solucionaris, projectes curriculars, avaluacions, exercicis de reforç, etc. Dóna't d'alta a Teide Plus per accedir-hi.

Dóna't d'alta a Teide Plus

Projecte «Tornassol»

El projecte d'Editorial Teide per a l'Educació Primària, totalment adaptat als nous currículums establerts per la LOE. El projecte ofereix un ampli ventall de recursos en diversos formats, ajustats a les necessitats de les aules i presentats d’una manera clara i ordenada.

Més informació

Nou Projecte «El món dels invents»

Un projecte per àrees destinat a l’alumnat de l'Educació Infantil a partir dels tres anys. Un material que relaciona totes les matèries i permet el treball interdisciplinari a partir de centres globalitzats d'investigació.

Més informació

Col·lecció «Ja llegim!»

Una selecció de contes clàssics adaptats en extensió i vocabulari a l’alumnat del Cicle Inicial de l’Educació Primària. La col·lecció es compon de tres nivells de dificultat amb un plantejament flexible que s’adapta a les diverses necessitats dels centres, de l’aula i de l’alumnat.

Més informació

Projecte de Secundària LOE

Els materials d’Editorial Teide són el resultat de l’adaptació a la nova normativa i també de la reflexió dels seus autors sobre aspectes com l’experiència a l’aula, els nous hàbits en l’ensenyament, les diferents actituds davant l’aprenentatge o la diversitat de necessitats i expectatives de l’educació actual.

Més informació

Quaderns per a l'Educació Secundària

Editorial Teide disposa de diverses col·leccions de quaderns per a l'Educació Secundària. Els posem a disposició del professorat per ampliar i reforçar la informació rebuda amb els llibres de text i en atenció a la diversitat de situacions que es donen a les aules.

 

 

 

 

Quaderns de Llengua

 • Quaderns de reforç. Quatre quaderns autocorrectius, un per cada curs de l'ESO, per al reforç de l'àrea de Llengua. Disponibles en català i en castellà.
 • Quaderns de vacances. Quatre quaderns amb solucionari, un per cada curs de l'ESO, destinats al treball de l'àrea de Llengua durant les vacances. Disponibles en català i en castellà.
 • TGV / AVE. Quatre quaderns, un per cada curs de l'ESO, per al treball pràctic amb exercicis de l'àrea de Llengua. Disponibles en català i en castellà
 • Escriure bé . Dos quaderns corresponents als dos primers cursos de l'ESO, per al treball de l'ortografia catalana NOVETAT 2010 .
 • Ortografía. Dos quaderns corresponents als dos primers cursos de l'ESO, per al treball de l'ortografia castellana.
 • Redacción. Quatre quaderns amb solucionari, un per cada curs de l'ESO, per al treball de la redacció en llengua castellana.
 • Competencias básicas comunicativas . Dos quaderns corresponents als dos primers cursos de l'ESO, per al treball específic de les competències bàsiques comunicatives en llengua castellana NOVETAT 2010.

Quaderns de Matemàtiques

 • Quaderns de reforç. Quatre quaderns amb solucionari, un per cada curs de l'ESO, per al reforç de l'àrea de Matemàtiques.
 • Quaderns de vacances. Quatre quaderns amb solucionari, un per cada curs de l'ESO, per al treball de l'àrea de Matemàtiques durant les vacances.
 • Dos x quatre. Vuit quaderns, dos per cada curs de l'ESO, per al treball pràctic amb exercicis de l'àrea de Matemàtiques.

Quaderns de Música

 • Entén la música . Quatre quaderns amb activitats per a desenvolupar al propi quadern, un per cada curs de l'ESO, per al reforç de l'àrea de Música NOVETAT 2010.

Llistat de quaderns

Selecciona una col·lecció